Adres

ABS Projecten BV
Wierickewijk 1
3831 MA Leusden

T: 06-520 714 04
E: info@absprojecten.nl


Bouwadvies

Heeft u bouwkundige vraagstukken? Dan bent u bij ABS Projecten aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende bouwprojecten.

> Lees meer...


Bouwkosten

De laatste jaren zijn gebouwen steeds complexer geworden en de bouwkosten hiervan steeds belangrijker. De bouwkosten van een gebouw worden vaak als rode draad gebruikt binnen een project.

> Lees meer...


Bouw- en projectmanagement

ABS Projecten neemt de algehele zorg in overleg met u als opdrachtgever voor de ontwikkeling en realisatie van bouwwerken op zich.

> Lees meer...


Zwembaden

Eén van de kernactiviteiten van ABS Projecten is de grote mate van kennis betreffende het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van zwembaden.

> Lees meer...


Zwembadoverkappingen

Naast het ontwerpen, ontwikkelen enrealiseren van zwembaden kan ABS Projecten u ook een totaalconcept aanbieden voor een zwembadoverkapping met semi-mobiel schuivende delen [motorisch bediend] welke over een bestaand buitenbad wordt gebouwd.

> Lees meer...

Vacatures

Vacatures en Stageplaatsen

Werken bij ABS Projecten
Werken bij ABS Projecten is een uitdaging, bij ons bedrijf komt u in aanraking met een grote diversiteit aan werkzaamheden van projecten waar er van je gevraagd wordt het beste uit jezelf te halen.

Wij treden vaak op als intermediair tussen opdrachtgever en andere partijen.
 
Vacatures
Wij hebben op dit moment geen openstaande vacatures.
 
Stageplaatsen
Wilt u in aanmerking komen voor een stageplaats bij ons, geef dan aan waar uw interesses liggen, en om wat voor soort stage en welke periode het gaat.
Geïnteresseerden voor een stageplaats kunnen schrijven naar:
 
ABS Projecten BV
T.a.v. Edward Sneller
Postbus 63
8070 AB NUNSPEET
 
Voor het verzenden van een email klik hier