Adres

ABS Projecten BV
Wierickewijk 1
3831 MA Leusden

T: 0341 - 263767
F: 0341 - 263779
E: info@absprojecten.nl


Bouwadvies

Heeft u bouwkundige vraagstukken? Dan bent u bij ABS Projecten aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende bouwprojecten.

> Lees meer...


Bouwkosten

De laatste jaren zijn gebouwen steeds complexer geworden en de bouwkosten hiervan steeds belangrijker. De bouwkosten van een gebouw worden vaak als rode draad gebruikt binnen een project.

> Lees meer...


Bouw- en projectmanagement

ABS Projecten neemt de algehele zorg in overleg met u als opdrachtgever voor de ontwikkeling en realisatie van bouwwerken op zich.

> Lees meer...


Zwembaden

Eén van de kernactiviteiten van ABS Projecten is de grote mate van kennis betreffende het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van zwembaden.

> Lees meer...


Zwembadoverkappingen

Naast het ontwerpen, ontwikkelen enrealiseren van zwembaden kan ABS Projecten u ook een totaalconcept aanbieden voor een zwembadoverkapping met semi-mobiel schuivende delen [motorisch bediend] welke over een bestaand buitenbad wordt gebouwd.

> Lees meer...

Visie

Openheid, inlevingsvermogen, wederzijds vertrouwen en deskundigheid staan bij ons bovenaan ten aanzien van een goede samenwerking. We vinden het belangrijk om hiermee onze projecten te starten, uit te voeren en af te ronden.

Onze uitdaging is steeds weer om het vermogen te hebben om je actief te kunnen verplaatsen in de huid van de opdrachtgever.

De sleutel van succes wordt bepaald door samenwerking tussen mensen en partijen en het beheersen van de processen.

Als de adviseur vanaf het beginstadium betrokken wordt bij het bouwproject, kan er des te meer worden gestuurd aangaande het totale bouwproces, planning, eventuele budgetoverschrijdingen en concessies ten aanzien van kwaliteit en toe te passen materialen.