Adres

ABS Projecten BV
Wierickewijk 1
3831 MA Leusden

T: 06-520 714 04
E: info@absprojecten.nl


Bouwadvies

Heeft u bouwkundige vraagstukken? Dan bent u bij ABS Projecten aan het juiste adres! Wij hebben jarenlange ervaring met uiteenlopende bouwprojecten.

> Lees meer...


Bouwkosten

De laatste jaren zijn gebouwen steeds complexer geworden en de bouwkosten hiervan steeds belangrijker. De bouwkosten van een gebouw worden vaak als rode draad gebruikt binnen een project.

> Lees meer...


Bouw- en projectmanagement

ABS Projecten neemt de algehele zorg in overleg met u als opdrachtgever voor de ontwikkeling en realisatie van bouwwerken op zich.

> Lees meer...


Zwembaden

Eén van de kernactiviteiten van ABS Projecten is de grote mate van kennis betreffende het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van zwembaden.

> Lees meer...


Zwembadoverkappingen

Naast het ontwerpen, ontwikkelen enrealiseren van zwembaden kan ABS Projecten u ook een totaalconcept aanbieden voor een zwembadoverkapping met semi-mobiel schuivende delen [motorisch bediend] welke over een bestaand buitenbad wordt gebouwd.

> Lees meer...

Algemene voorwaarden

Algemene voorwaarden

Op al onze werkzaamheden en leveringen is de regeling van de verhouding tussen opdrachtgever en adviserend ingenieursbureau R.V.O.I. - 2001 van toepassing.

De R.V.O.I. - 2001 is gedeponeerd ter griffie van de Arrondissementsrechtbank te Den Haag op

29 juni 2001.

De opdrachtgever wordt geacht inhoudelijk bekend te zijn met de R.V.O.I. -2001.

Op verzoek kan een exemplaar van de R.V.O.I. - 2001 aan opdrachtgever worden toegezonden.